01 scaled

"Moravka PRO" LIDER KVALITETA I POUZDANOSTI U PROIZVODNJI HRANE

Moravka Pro

Ranih sedamdesetih godina prošlog veka, na temeljima paprikare i višedecenijske tradicije u proizvodnji mlevene začinske paprike nastalo je preduzeće “Moravka”.
Naporima tadašnjeg menadžmenta u saradnji sa nemačkim partnerima izgrađena je i opremljena najmodernija fabrika za proizvodnju prehrambenih proizvoda uz integrisane sisteme kvaliteta u proizvodnji, sa kapacitetom od više hiljada tona gotovog proizvoda.

Ulaganjem u nove i moderne proizvodne kapacitete, i unapređenjem proizvodnog procesa, Moravka danas proizvodi prehrambene proizvode iz grupa: VAFLA, KAFE, ČAJEVA, ZAČINA, SUPA, PUDINGA, SITNOG PAKA, MLINSKIH PROIZVODA, CERALIJA, APETISANA, KAO I OSTALIH RINFUZNIH PROIZVODA.
Epitet vodećeg proizvodjača prehrambenih proizvoda u regionu, zaslužili smo domaćinskim poslovanjem i poštovanjem principa dobre poslovne prakse uz međusobno uvažavanje svih naših saradnika u zemlji i inostranstvu.
Vršimo kontinuiranu kontrolu sirovina, proizvodnog procesa i kvaliteta gotovih proizvoda, čime smo izgradili sistem poverenja i kontrole koji našim potrošačima garantuje bezbednu i kvalitetnu hranu. Uvođenje integrisanog sistema standardizacije ISO 22000 i IFS sistema proizvodnje bezbedne hrane, garantuje ispunjenje naše misije.

Proizvodi - Moravka

Naši partneri

sr_RSSerbian