nutri pro logo
Ukusno, zdravo i brzo!

Nutri Pro instant palenta - Vaša dnevna doza nutritivnih sastojaka

Uživajte u savršenom obroku spremnom za jedan minut, uz Nutri pro instant palentu. Brza i jednostavna za pripremu, naša palenta donosi bogat i kremast ukus koji će zadovoljiti potrebe kvalitetnog obroka. Idealna je za svaki obrok, za sve delove dana a možete izabrati ukus natural ili palentu sa sirom. Nutri pro je vaš saveznik za hranljive i ukusne obroke u tren oka i može poslužiti kao kulinarska Inspiracija za brojna slatka I slana jela.

Nutri-brand-single

Nutri Pro palenta: brza i laka priprema, gotova za 1 minut. Dodajte ključalu vodu, promešajte i uživajte. Idealno rešenje za brz obrok.

Zdrav i pametan izbor. NutriPro palenta je niskokalorična, bogata vlaknima i hranljivim materijama. Gluten-free, idealno za one sa intolerancijom na gluten.

Tradicija na moderan način. Palenta, poreklom iz Severne Italije, nekada seljački obrok, danas se koristi u sofisticiranim jelima i restoranima.

Proizvodi brenda Nutri Pro

Otkrivajte naše raznovrsne proizvode pod brendom Nutri Pro koji zadovoljavaju sve vaše potrebe i pružaju vrhunski kvalitet.